Friday, 2 December 2011

S e l a m a t H a r i J a d i ; )

hyee ; )
hari nie hari ulang tahun kelahiran my father TUAN  HASSIM to.
pagi ag mak i da magon nak buat kek buat suami die tu ah. .
kek coklat tabur <3  SEDAP sesagat.
timekasih mak saye makan sebuluh kek tu ; )
hyee pak HASSIM awak da tue da HAHHAHHAHA !
"abah SELAMAT HARI JADI yee moge abah sehat sejahtera ILOVEYOU"

yeaaa tu die sudah siap. tinggal tabur coklat cair tu atas kek ; )
sedap hingga ta TERKATE ! <3
arggg da siap di hidang ! tinggal tunggu TUAN HASSIM yang sedang bertugas ; ) *letihtunggu !
yea tu die tuan puye kek da sampai !  SELAMAT ULANG TAHUN 

Sunday, 27 November 2011

D a n g d u t T i m e < 3

heyyy ; )

petang tadi begitu meriahla rumah qu yg telah dikunjungi oleh sahabat handaian mak qu.
uhhhh ramai gilew ta terlayan qu.
adew cik SHILA, cik TINI, cik ELA, cik AYU, cik IEZAN, cik MISA, cik NINE n cik JUN
tulah membe2 mak qu.
selesai jew sesi berborak mereka tu, mereka ponn berkarox sampai petang.
kemain yew MAKCIK-MAKCIK KIAH ni.
qu ponn join SELANGKAH gak ! coz qu ta tau nak buat hape .
ta salah an nak tunjuk kehebatan vokal . HAHHAHHA *perasan !
pi qu tewas gak sebab suare makcik2 tu ag sedap dari qu : (
mmgla sedap an coz mereka yayi lagu lame2.
lepas habis jew lagu lame2 tu maen lagu DANGDUT la pulak.
ta blh bela betol la ! HAHHAHAHAH  gelik !
hai kak ros mentang mentang suami2 anda pergi kerja, isteri dirumah bersuke ria !
HAHHAHAHAAHA : P
mak qu jew yg ta yayi sebab buat bubuh ape tah ? untuk kawan2 dy tu.
happy gak qu dengar umh qu BERDENTUM2 mintak maapla kepada jiran kerane menganggu petang awk. .

Saturday, 26 November 2011

T a h u n B a r u < 3

Heyy peeps ,
saye dengan besar hati ingin megucapkan SALAM MAAL HIJRAH 1433H untuk andaa semuaaa ; )
semoga bahagia dalam meneruskan kehidupan yang akan datang .
selamat tinggal kenagan yang lame n selamat datang TAHUN BARU .
harap semua impian you all tecapai !
n harap gak ape yang qu nak, dapat dilaksane ; ) HAHHAHAHA

Thursday, 24 November 2011

L a s t E x a m < 3

heyy peeps ; )
wahhh ta sabar menanti hari ni.
hari ni, hari last exam paper yang amat susah iaitu PENDEKATAN TEKNIK PEMBELAJARAN.
subjek boleh la. tapi kebiasaan soalan2 yang di beri amat susah.
kadang kale ia megelirukan n time untuk jawab soalan tu ta cukup.
argggg pi nasib baek exam final ni i dapat gak la jawab.
walaupon hanye satu hari jew i bace nota pi sib baek la dapat jawab.
paper ni start pukul 2.00pm. n habis kol 5.00pm.
habis jew paper ni, i teros gerak blik untuk megemas baju n barang2 yang perlu diangkod.
untuk pulang kerumah NENEK i di MELAKE.
rumah yang i n roommete i duduk terpakse di kosongkan.
coz budak sem 3 depan akan duduk situ. so i pon tepakse bawak semua brg.
aii sampai penuh kereta dibuatnya. macam nak pidah rumah da i angkod brg2 tu.
HHAHAHAH. dalam kol 7.00pm i pon gerak pulang kampong.
esoknya pula i akan balik JOHOR untuk bertemu dengan puan ROSNAH.
saye sangat rindu awakkk !   " makkk. akak balik esokk  "

Wednesday, 9 November 2011

F i n a l E x a m < 3

date :  19/11/11
location : kolej UNITI
time  : 9.00am

heyyy ; )
hari ni, hari first exam final. rase nak pecah otak wa bace nota bayak sangatt !
sebelum subuh ag da dikejutkan NIA EMIRA untuk bace nota n bersiap - siap.
hari ni kami da plans nak pakai baju porkodot. masing2 memperagakan baju masing2.
HAHAHHAHA baju qu color MERAH alah mak gah gitu . auwww <3
tepat jew pukul 8.00am kami da gerak untuk pergi ke dewan KU .
paper hari ni AKTIVITI FIZIKAL subjek yang qu minat coz lecturer tu sagat spoting ; )
tkz MISS IDA sebab da kongsi ilmu awk dengan saye. saye amat hargainya .
alhamdulillah soalan ta lah berapa sukar. i dapat jawab semua soalan pi ade gak yang qu confuse.
pi buat dek jew la da ta ingat so jawab ikut suke jew la yang penting i paham. HAHHAHHA

nie la pic yang sempai diambil sebelum exam final start. tkz ROHAYA SUHAIMI sebab da snap pic kami.
muke nak jawab exam. masing2 bawak nota untuk dibace pade saat2 teakhir ; )
iloveyou awak semuaaaa <3

Friday, 28 October 2011

L e p a k B e r s a m e < 3

date : 28/10/11
location : rumah anak jumri
time : tak berape kuat igatan qu la .

hyee .
urhhh hari ni, kami keluar untuk pergi berjalan2.
plans sepatutnya pergi ke GUNUNG PULAI pi oleh sebab musim penghujung nie.
so ta dapat la pergi. pagi ag DYRA da bagon untuk masak bekal yang nak diberi pade kami.
arggggg dyra sorang jew yg ta tau plans nak pergi gunung tu da dibatalkan.
habis bekalan tu dimasukkan ke tong sampah katenya.
HAHAHAHHA dengan rase bersalah i, LYDA n FIFI ponn g rumah dyra n bawak dy g lepak2.
selesai jew minum ABC kami gerak balik rumah dyra.
beborak-borak sampai terlupa yang da pukul 10 lebih.
so kami ponn pulang ; )
hari nie gaklah hari terakhir qu lepak dgn dy org coz qu dah nak kene balik PORT DICKSON blik.

niela aksi2 yang sempat kami snap semase sasi berborak ; )




Sunday, 31 July 2011

malam BBQ : )))

keindahan pantaii di PORT DICKSON : ))
upecara MEMASANG kemah . .
upacara membakar AYAM . . ngok tu pnuh semagat membakar ayam smpai keluar URATSARAF hahah: ))
ta sabar nak BAHAM ayam tuu . . time nie qu m'nanti degan pnuh SABOR !
nie lak time buat air : )) air SASI tu dap .
nie lak MUKE m'nanti ayam masak !
seyum TEPAKSE kerane menahan KELAPORAN : P
nie pic AKMA n abg sayangg die . .
nie lak EDAH n bf die . . uhh sweet la : ))
arrgg ni NURAINA HUSHNA n NASRUL HAKIM : ))
MAMA n PAPA . . : ))
tu lak pic INA adik mimi , ABANG n awek abg MIMI . .
snap ! seyum 2 ...
EDAH gan BF dy . ZUL  n NYZA : ))
MIMI n adik dia INA : ))
arggggg SEYUM : )))
yummmm SEDAP gilew : ))
arr nie lak giliran SHAFIQAH KHAMIS lak . .
dak MUNCIT yg ta puas makan . . kek tu die bedal HABIS . . :P
 sayanggg DOMO : ))
seyum SOPAN disamping DOMO sayanggg : D
upecara MAKAN DAMAI .. haahhah : D
FARAH disamping adik2 agkatnya : ))
cari KETAM smbil b'gambar : ))
iklan ubat GIGI diwaktu pagi . . 
nak cari apew yer . . KETAM or KERANG ??
iklan RAMBUT . . june jari pon boleh . : P
MIMI n ABANG : ))
ALONG disamping kemah : P
KAKA , FAEZAH n ATIN
FAEZAH  aku n ATIN : ))
KAKA n AKU : ))
edit by EMA : )) dak perasan !
waktu PAGI di port dickson . . chantek !